تنظیمات گروه های تلگرام

تنظیمات گروه تلگرامی

تنظیمات گروه های تلگرام

در ابتدای این مقاله می پردازیم به تعریف کلی تلگرام و اینکه کاربرد گروه در تلگرام چیست؟ تلگرام در میان پنج پیام‌رسان محبوب و برتر دنیا جایگاه ویژه‌ای دارد و امروزه درصد زیادی از افراد در سراسر دنیا از این پیام‌رسان استفاده می‌کنند. از آنجایی که این پیام‌رسان خاستگاه خارجی دارد، پر از اصطلاحات عامیانه انگلیسی و تخصصی است که خیلی از آن‌ها برگردان فارسی ندارند و به همان صورت در بین کاربران تلگرام جا افتاده است.گروه‌هایی که در تلگرام ساخته می‌شوند شامل دو دسته مختلف هستند. دسته اول گروه‌های معمولی بوده و دسته دوم سوپر گروه به شمار می روند.

با نگاه به قابلیت‌های زیاد تلگرام، این برنامه طرفداران زیادی بین ایرانیان دارد.ایجاد گروه توسط یک شخص که به آن مدیر گروه می گویند، کاربرد تلگرام است و این گفتگو های گروهی در تلگرام بسیار طرفدار دارد که افراد می‌توانند دوستان آشنایان و خانواده‌های خود را در گروه‌های مختلف عضو کنند و با یکدیگر در ارتباط باشند .افراد می توانند به راحتی فایل های متنی یا تصویری و یا صوتی خود را به راحتی در اختیار کاربران خود قرار دهند . در نسخه های اولیه تلگرام تعداد افرادی که می توانستند عضو یک گروه شوند ۲۰۰ نفر بود اما طی به‌روزرسانی های بعدی تعداد افرادی که می توانند عضو یک گروه شوند به ۲۰ هزار نفر می‌رسد که اینگونه گروه ‌هایی که به ۲۰ هزار نفر می‌رسد را سوپر گروه می نامند .

تنظیمات گروه های تلگرام: قبل از آنکه با تنظیمات گروه شما را آشنا سازیم ، ابتدا نحوه ی ساخت گروه را برای شروع کار به شما آموزش می دهیم . ابتدا برای ساخت گروه بعد از باز کردن برنامه ی تلگرام روی علامت سه خط تلگرام کلیک نمایید و از منوی باز شده گزینه ی New group را انتخاب کنید . در مرحله ی بعد تلگرام شما را به قسمت کانتکت هایتان هدایت می کند . اکنون افرادی که مایلید عضو گروهتان باشند را انتخاب کنید . بعد از انتخاب افراد ، تیک بالا و سمت راست صفحه را کلیک نمایید . در مرحله ی بعد در بالای صفحه در قسمت Enter group name هم نام گروه را انتخاب و تایپ کنید و تیک بالای صفحه را بزنید . گروه شما ساخته شد .

تنظیمات گروه های تلگرام: شما به عنوان ادمین می توانید تنظیمات گروه را انجام دهید . اکنون وارد گروه شوید و یک بار روی عکس گروه کلیک کنید . در سمت بالا و راست علامت دوربین را مشاهده می کنید که می توانید برای گروه خود عکس دلخواه انتخاب نمایید . مورد بعدی گزینه ی Notification است ، که تعریف می کنید فعال باشد ، غیر فعال باشد یا برای یک ساعت یا دو روز یا کلاً بی صدا باشد . مورد بعدی گزینه ی Share madia می باشد . در این قسمت شما می توانید به تمام فایل هایی که اعضای گروه ارسال نمودند یا شما ارسال کردید به صورت یکجا و یکپارچه دسترسی داشته باشید .

گزینه ی بعدی Add member است . با کلیک بر روی این گزینه شما می توانید افرادی را که در ابتدا به گروهتان اضافه نکردید اضافه نمایید .

در بخش Description (توضیحات) می‌توانید توضیحات دلخواه و مدنظر خود را به شرح گروهتان اضافه کنید.

با استفاده از گزینه Group Type می‌توانید انتخاب کنید که نوع گروهتان خصوصی (Private) باشد یا عمومی (Public). برای تنظیم نوع گروه خود کافی است تا مراحل زیر را برای هریک از این حالت‌های خصوصی و یا عمومی به شکلی که گفته‌ایم اجرا کنید.

  • ایجاد یک Private Group (گروه با حالت خصوصی): می‌توانید لینک گروه خود را کپی کرده و یا با انتخاب گزینه Revoke Link عمومی بودن آن را باطل کنید.
  • ایجاد یک Public Group (گروه با حالت عمومی): می‌توانید آیدی را که قبلاً توسط شخص دیگری انتخاب نشده است روی گروه خود قرار دهید تا تبدیل به گروهی عمومی شود.

در بخش Chat History for new members می‌توانید تعیین کنید که افراد تازه وارد توانایی مشاهده پیام های قدیمی گروهتان را داشته باشند یا خیر. گزینه Hidden در این منو برای مخفی کردن پیام‌های قدیمی و گزینه Visible برای نمایش دادن این پیام ها می‌باشد.

تنظیمات گروه های تلگرام: تنظیمات بعدی گروهها مربوط به علامت سه نقطه ی سمت راست و بالای گروه شما است . ابتدا یک بار بر روی عکس گروه کلیک کنید تا به این قسمت هدایت شوید حال روی علامت سه نقطه کلیک کنید . گزینه ی اول Set admins است . با کلیک بر روی آن می توانید تعیین کنید غیر از شما چه افرادی از گروه نیز ادمین باشند . با فعال کردن تیک کنار نام افراد مورد نظر گروه آن ها نیز مانند شما می توانند تنظیمات گروه را مدیریت نمایند .

گزینه ی بعدی Edit name است که با کلیک بر روی آن می توانید نام گروه را تغییر دهید سپس تیک بالای صفحه را کلیک نمایید تا تنظیمات شما ذخیره شوند .

گزینه ی بعدی Delete and leave group است . در صورتی که فقط شما ادمین باشید با کلیک این گزینه و تأیید آن گروه کاملاً پاک می شود و اگر شما فقط یکی از اعضای گروه باشید از گروه خارج می شوید .

گزینه ی آخر Add shortcut می باشد . زمانیکه روی این گزینه کلیک نمایید ، میانبری از گروه شما روی دستکتاپ کاربریتان قرار می گیرد که به راحتی و سرعت بیشتری می توانید گروه خود را باز و آن را مشاهده نمایید .

گزینه Send Polls در تنظیمات گروه به چه معناست؟ 

  • با استفاده از این مورد امکان ارسال نظرسنجی توسط مخاطبان فراهم می‌شود.

گزینه Pin messages دقیقا چه کاربردی دارد؟ 

  • با استفاده از این گزینه می‌توانید پیام‌های مهم گروه خود را پین و یا سنجاق کنید و با تأیید این گزینه دسترسی پین کردن پیام‌ها به تمامی مخاطبان تان داده می‌شود که این کمی دردسرساز است.

گزینه Slow Mode چه کاری انجام می دهد؟ 

  • با استفاده از بخش Slow Mode گروه خود، می‌توانید تعیین کنید که کاربران و مخاطبان تان پس از گذشت چه مدت زمانی توانایی ارسال پیام بعدی‌شان را داشته باشند.

گزینه Embed Links را توضیح دهید .

  • شاید بخواهید گروه تلگرامی تان را به یک گروه تعاملی تبدیل کنید. با استفاده از این گزینه می‌توانید به مخاطبان تان اجازه دهید تا لینک هایی را که می‌خواهند ارسال کنند.